Loppisfynd inför hösten

Besökte Solvalla bakluckeloppis idag en snabbis. Hade glömt vattenflaska hemma och höll på att få värmeslag så det blev ett kortare besök än jag egentligen ville och hade hoppats på. Men jag hann i alla fall fynda lite ljusstakar. För även om det är svårt att tro nu (och man inte gärna vill tänka på det) så kommer det ju faktiskt en höst då man vill kura in sig i filtar och tända massvis med ljus. Och attans vilken nytta jag kommer ha av mina fina stakar då.

Stakar

 

Tre stycken Festivo ljusstakar av Timo Sarpaneva för Iittala och två Snöbollar av Ann Wärff för Kosta Boda för sammanlagt 200 kronor. Det får väl betraktas som ett bra pris med tanke på att det skulle ha gått på cirka en tusenlapp i butik.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppisfynd och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *