Tapetval

Vi håller på att göra i ordning tonåringens rum och hon har beställt en svart vägg, med ett svart skrivbord, en svart stol och några svarta skåp på väggen (muntert värre). Jag har frågat om hon inte åtminstone kan tapetsera skåpen med någon gråaktig tapet så att det inte bara blir svart och det har hon gått med på. Så nu står vi inför det svåra tapetvalet. Eftersom hon är min dotter så vägrar hon naturligtvis retro, utan vill ha något modernt. Jag föreslog den här från Osborne & Little, som ser ut som plåt. Kan bli kul, tänkte jag. Kanske, säger dottern. Själv hade jag ju gärna gått till plåtslagaren och köpt riktiga plåtbitar förstås, eller rotat i förrådet på landet efter något gammalt rostigt, men känner jag min dotter rätt så skulle hon få spel om jag föreslog något sådant. Så vi fortsätter leta i tapetdjungeln. Har ni några bra förslag?

Osborne & Little

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Tapeter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *