Min sjukvårdslåda från förr.

En annan gammal goding som alltid stått i badrumsskåpet på landet är den här. Gissar att sjukvårdslådan är från 50-talet. Innehållet i är i alla fall från den tiden. Jag minns hur jag brukade älska att sitta och sortera förbandsmaterialet i den när jag var liten (kanske var det därför jag blev sjuksköterska?). Fortfarande är det en speciell känsla (och underbar doft) att öppna den gamla lådan, men nu är det yngsta dottern som organiserar i den medan jag sitter bredvid med mina minnen och ler.

SjukvårdslådaVilken tur att någon strukit orden ”steril” från förbandsduken från 1954.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Landet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *