Mitt bästa loppisfynd …

Jag har fått frågan om vilket mitt bästa loppisfynd är, men fasen vad svårt det är att svara på. Först måste man reda ut vad ett loppisfynd är. Är det något som är värt skitmycket, men som man fått nästan gratis, eller är det något som kostat en del men som är helt unikt? Eller är det kanske något som egentligen inte är så speciellt men som hjärtat bara älskar?

När man klurat ut vad som menas med loppisfynd ska man också komma på vilken av alla hundratals, eller kanske tusentals, loppisprylar som man är mest nöjd med. Ja, jag kan ärligt säga att det har tagit mig en stund att hitta ett svar på den frågan. Men nu har jag kommit på det!  Mitt bästa loppisfynd genom tiderna måste vara den röda, sprillans nya (ja, gammal, men oanvänd alltså) Crescent från 70-talet med limpa, som jag köpte åt min son för 200 spänn!

Sonen älskar sin snygga hoj. Och jag med! Min bror hade en likadan (och min man också, men honom kände jag inte då) och det är en riktig nostalgitripp att se sonen svischa fram på ”Röda faran”. Snart har han vuxit ur den, men då får lillasyster ärva den. Och när hon vuxit ur den. Ja, då sätter vi nog banne mig upp den på väggen, som en tavla. Så jäkla snygg är den faktiskt!

Limpa

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppisfynd och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *