Snygg bäddsoffa, någon?

På torsdag bär det ut till stugan för att röja inför midsommar. Har inte hunnit göra sommarfint där än, och nu är det verkligen hög tid. Alla loppisfynd jag gjort i vinter ska få flytta in och gammalt skräp ska få flytta ut. Det blir säkert en och annan tripp till Läkarmissionen eller Erikshjälpen. Jag hatar nämligen att slänga gamla grejer och finns det en chans att någon annan kan ha nytta av det jag tröttnat på så är det bättre att det får gå dit än till tippen.

Jag ska också försöka byta ut min gamla bäddsoffa, som jag älskar, men som tyvärr gjort sitt. Har i alltför många år kämpat mig igenom ryggvärk och sömnlösa nätter eftersom den är så välanvänd, men det har tagit mig emot att göra mig av med den eftersom den är så förbaskat snygg. Men nu ska den bytas ut. Frågan är bara mot vad? Vägrar köpa ny Ikea-soffa. Eftersom allt annat i stugan är retro så går det fetbort. Men köper jag en 60-talssoffa på Blocket så är risken överhängande att den är i samma skick som den jag har. Drömmen vore att hitta en gammal, men oanvänd. Har du möjligtvis någon sådan på lager? Och helst en turkos då. Jag kommer på stört! Ser fram emot att sova skönt i sommar!

Bäddsoffa 2Typ något sådant här kanske? Fast oanvänd, och skön att sova i. Och lite mer turkos.  Bild lånad från Blocket.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Landet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *