Det ska vara husvagn!

När jag och min man träffades pratade vi om att vi en dag skulle åka motorcykel genom Europa. Passera romantiska byar i Italien, njuta den flärdfulla franska rivieran med vinden i håret och riva av några sköna mil på spanska solkusten. Nu ser det ut att äntligen bli av. Fast med tre ungar, bil och husvagn i stället … Inte riktigt samma sak, jag vet, men otroligt charmigt ändå, på sitt sätt. Nu har jag också hittat en enormt rar husvagn att sätta bakom bilen. Ett ägg från 1963! Visserligen saknas det några sängplatser, men finns det hjärterum så … Min tonåring är måttligt road. Både av husvagnen och själva tanken på att tillbringa flera veckor i ett ägg tillsammans med oss. Jag försöker trösta henne med att hon slipper ha en likadan träningsoverall som oss andra. Det verkar funka sådär …

ÄggetBild lånad från Blocket

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *