Kan någon trycka på paus?

Är det någon mer än jag som har svårt att hinna andas den här tiden på året? Det går tamejfan i ett! Hela förra veckan avlöste grillkvällarna och avslutningspicknickarna varandra, och det ser inte bättre ut den här veckan heller …

I helgen var det inte heller någon rast och ro. Då hade äldsta dottern skolbal och vi föräldrar förvandlade den tråkiga skolaulan till en slottssal under fredagen och lördagen, bara för att förvandla tillbaka den igen på söndagen. Men det var det värt! En finare bal och vackrare tös än min dotter har jag aldrig tidigare skådat. Och då är jag helt objektiv;) Prinsessan Madeleine och alla hennes gäster tillsammans låg i lä där, kan jag avslöja! Och det vet jag, för vi åkte nämligen förbi Drottningholm precis i tid för att se hela bröllopssällskapet anlända. Lilla fröken Paparazzi slängde sig på kameran för att plåta:) Var hon har fått den nyfikna ådran ifrån har jag ingen aaaaning;)

Liten paparazzi

Nej, nu måste jag avsluta och återgå till köket där jag håller på att marinera kycklinglår, blanda till potatissallad och dekorera gräddbakelser till kvällens avslutningsknytis. Men först ska jag ta ett djupt andetag.

Bal 1

Bal 2Bal 3Bal 4

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hemma hos oss och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *