R.I.P tapeten!

I dag när jag åkte förbi vår gamla lägenhet kunde jag inte låta bli att sakta ner och kika in genom köksfönstret för att se hur de nya ägarna inrett. Och vad tror ni att jag ser då? Jo, att de idioterna målat över min grymma, apsnygga, urläckra, oslagbart läckra 60-talstapet! Den som var snyggast i hela lägenheten!

I stället hade de målat vitt och satt upp någon ful Mio-hylla där. Ja, man slutar verkligen aldrig att förvånas över folks dåliga smak! Å, vad jag ångrar att jag saktade ner och kikade in. Det hade varit bättre att leva i illusionen av att min fantastiska tapeter levde och hade hälsan. Nu blev det här i stället en sorgens dag. R.I.P underbara tapet! Du var verkligen en färgklick i mitt liv. Även om barnen säger att du gav dem huvudvärk …

Tapet

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Tapeter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *