Sommar, sol och gula hasbeens!

Äntligen tillåter vädret att jag hoppar i mina underbara, knallgula Swedish hasbeens! Som jag har längtat! Det värsta är bara att de gör sig allra bäst på min randiga 50-talsmatta i plast, vilken i sin tur ligger i köket, och där kan man ju verkligen inte stå hela sommaren. Lösning på den, någon?

Har ni förresten hört den gripande historien bakom det populära skomärket Swedish hasbeens? Det startades tillsammans av barndomskompisarna Emy Blixt och Cilla Wingård Neuman 2005, efter att Emy köpt upp ett gammalt lager med träskor från 70-talet och sålt dem till kompisar. Skorna blev en omedelbar succé och Emy bestämde sig snart, tillsammans med sin nära vän Cilla, för att sätta dem i nyproduktion. Men samtidigt som bloggare, Hollywoodstjärnor och modemagasin över hela världen upptäckte den nya trendskon och företaget växte lavinartat kämpade Cilla mot en bröstcancer som skulle ta hennes 37-åriga liv, år 2011. Nu driver Emy företaget vidare, med fortsatta framgångar, men utan sin parhäst. En fruktansvärt sorglig historia, men samtidigt fin. Att få lyckas driva upp något så stort och framgångsrikt tillsammans, något som kan leva kvar fast den ena parten gått bort. Jag önskar Emy all lycka i framtiden!

Swedish hasbeens

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Kök och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *