Sommarhelg med tomtegubbar.

I helgen kom verkligen sommaren med besked. Visserligen regnade lördagen nästan bort, men det var ju ett ljuvt sommarregn så det gjorde verkligen ingenting! Söndagen tillbringade jag med våra engelska släktingar i brorsans kolonistuga i Tantolunden. Det var magiskt! Vi bjöd på västerbottenpaj, sill och nubbe. Och sjöng ”Hej tomtegubbar slår i glasen” för det var den enda svenska nubbvisa britterna kunde;)

Efter den ljuvliga lunchen blev det kaffe med jordgubbstårta. Det finns ingen som kan baka så fantastiska tårtor som min svägerska. Den här var gjord av marängbottnar, lemoncurd, grädde och jordgubbar och så sjukt god att vi nästan slogs om smulorna.

Ja, min helg var verkligen den bästa på länge! Så där fantastisk att man känner sig kär i själva livet nästan hela tiden. Jag har lagt minnena av den i mitt hjärta så att jag kan ta fram dem och njuta närhelst jag behöver.

TantoLjuvliga, ljuvliga Tantolunden i sommarskrud.

Tanto 2Lyllos mig som har en svägerska som kan baka sådana här goda tårtor!

Tanto 3Barfotabarn är de bästa barn som finns!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *