I’m back!

Hej igen,

nu är jag tillbaka efter en blixtvisit i underbara Barcelona. Det var första gången jag var där, men jag blev frälst, precis som så många andra blivit före mig. Vilket paradis för den som är intresserad av konst och arkitektur! Åkte med min äldsta dotter, och även om hon nog var mest intresserad av att fixa en fin solbränna och ett par snygga skor till den kommande skolbalen så tror jag ändå att hon njöt en hel del också av den spännande staden.

Casa_Milà_-_Barcelona,_Spain_-_Jan_2007

Underbara, vackra Casa Milá. Bild lånad från Wikipedia.

Barcelona 4

Dottern trivdes nog bäst på stranden …

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Arkitektur och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *