Åhléns plus Stockholms Stadsmission = sant!

I början av året kunde man skänka sina gamla, avlagda jeans på Åhléns, för att ge dem ett andra liv i ett återvinningsprojekt mellan Åhléns och Stockholms Stadsmissions verksamhet för arbete och sysselsättning REMAKE. Nu har REMAKE tillverkat nya produkter av svenskarnas gamla trasor och till försäljning i Göteborg och Stockholm finns bland annat kuddfodral, shorts, nyckelband och förkläden.

Jag älskar återvinningsprojekt av många skäl, och för Stockholms Stadsmission bultar mitt hjärta extra starkt eftersom jag jobbade i deras second hand-butik på Söder i Stockholm på helgerna och sommarloven under hela min gymnasietid, så jag tänker i alla fall ta mig in till city och shoppa loss. Gör det du med, vetja!

Åhlens:Stockholms Stadsmission

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Textilier och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *