Hipp hipp hurra, på min födelsedag!

Det var länge sedan sist, men jag har haft brinnande deadlineeldar i baken i några dagar och inte haft möjlighet att blogga. Men i dag är det min födelsedag så då tänkte jag ta det lite lugnare och inte bara ägna mig åt jobb.

Maken lämnade ett paket på mitt nattduksbord innan han drog i väg i arla morgonstund. Jag har inte öppnat det ännu utan njuter av spänningen att ha det kvar. Är det något min man är bra på så är det att hitta presenter som jag blir glad av. Den enda gången han misslyckades var när han köpte en fin antirynkkräm till mig när jag fyllde 25! Men den här gången är jag ganska säker på att det är något jag gillar. Paketet är nämligen från Iittala.  Vad tror ni att det är?

Födelsedagspresent

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Present och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hipp hipp hurra, på min födelsedag!

  1. Johan Furusjö skriver:

    Grattis Helén!

  2. Helen Bjurberg skriver:

    Tusen tack! Om man inte tänker så mycket på själva åldern utan bara njuter av uppvaktningen så känns det faktiskt riktigt bra att fylla år;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *