Craving nr. 6

…och än är vi inte ens framme vid hälften av alla mina begär …

Hur som helst kommer här min sjätte craving: Glasfigurer! Jag älskar glasfigurer i alla färger och former. När solens strålar söker sig igenom deras kroppar blir jag lyrisk. Så jag köper bara fler och fler. Min samling blev till slut så stor att maken sa ifrån och de fick flytta ut på landet. Men där står de så bra. På varsin rad i bokhyllan (böckerna har jag slängt) fint uppradade i färgordning och gör mig alldeles lycklig. Vad tycker ni, är de inte ljuvliga?

glasfigurer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Craving nr. 6

  1. Hanna skriver:

    Härliga färger!

    /Hanna
    http://prickigasystrar.blogg.se

  2. Helen Bjurberg skriver:

    Visst är det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *