Längtan till landet

Så fort det börjar bli vår i luften längtar jag efter att åka ut till landet. Till den lilla, lilla stugan där vi får trängas kärleksfullt och samsas om de få kvadratmetrar som finns.

Förra året gjorde vi i ordning barnens lilla krypin så att de bättre skulle få plats, och vad var smartast om inte att stuva dem på höjden! Den fiffiga militärsängen hittade jag på Blocket, och efter lite svartfärg blev den som ny. Med Josef Frank-tapeten och PH-lampan fick vi till en klassisk men ändå lantlig karaktär på rummet och både jag, maken och barnen blev sjukt nöjda.

Sedan bilderna togs har vi också fått dit en stor, mörkgrön trasmatta och en liten 50-tals sekretär i teak, där de har varsin låda med prylar (alldeles lagom) och det sista som är att göra är att såga av de alltför höga sänggavlarna och fästa toppbågarna.

Om jag trodde att längtan efter landet skulle bli mindre av att skriva om den så trodde jag helt fel! Tur att jag har så mycket jobb att gräva ner sig i så att jag slipper tänka på den.

Ha en riktigt skön helg vare sig du väljer att tillbringa den i vårsolen eller i loppisdammet!

/Helén

Landet 1Landet 2Landet 3

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Landet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *