Kommentera mera!

De senaste dagarna har jag fått många mejl från läsare och jag blir så glad och varm i hjärtat ska ni veta! Det har varit så ensamt och tomt i kommentarsfältet på bloggen så ibland har jag undrat om det bara är min mamma som läser, men nu vet jag att det är några fler i alla fall.

Ni får hemskt gärna fortsätta att mejla (jag lovar att svara er alla), men kommentera också gärna direkt i bloggen! Både ris och ros, tack! Vad vill ni ha mer eller mindre av, vad saknas, hur mycket text/bilder vill ni ha? Jag är ingen rutinerad bloggare, utan lär mig hela tiden. Och ni, kära läsare, är mina coacher, så fortsätt gärna att guida mig!

Fråga mig också gärna saker om inredning, styling och retroprylar. Jag är ingen expert, men en del kan jag och annat kan jag ta reda på.

Kajsa, en läsare som hört av sig, ville att jag skulle visa mer bilder från mitt eget hem, och det lovar jag att göra (måste bara städa först;)). Men redan nu kan jag avslöja att det också kommer att komma ett hemma-hos-reportage från mitt hem framöver i Härligt hemma, så håll utkik även där!

Så länge får ni hålla till godo med en bild på min spiskrans som jag pyntat med några kvistar forsythia från mina föräldrars tomt (och mitt barnsdomshem). Visst kan man ana att våren är på ingång?

Fortsatt trevlig torsdag, retromanians!

/Helén

Nu är det vår!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hemma hos oss och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *