Loppisrace


I dag körde jag loppisrace i västerort. Hittade ytterligare två snöbollar av Ann Wärff och en fin gammal brosch. Men jag fick lämna massor av guldklimpar. Kolla här vad som finns kvar på Läkarmissionens Second hand i Vällingby. Skynda att fynda!

Koppar

Rara koppar med orangea prickar

Glas

Söta glas för sommarens saftkalas

Visböcker

Fina visböcker

LampskärmarSuperfina lampskärmar, typ gratis.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppis och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Loppisrace

 1. Angelica Björlin skriver:

  Älskar din blogg! Tänk ifall vi kunde ha loppisar med såna fina saker här.. Hade köpt upp hela loppisen! Kram 🙂

  • Helen Bjurberg skriver:

   Vad roligt att du gillar bloggen och att du tar dig tid att skriva till mig, det uppskattas ska du veta! Duger inte loppisutbudet där du bor så får du väl helt enkelt komma till Stockholm så ska jag visa dig mina loppispärlor! Men jag ansvarar inte för om du köper upp hela lönen;) Kram!

   • Angelica Björlin skriver:

    Jag kanske kommer i sommar! Är förälskad i de där fina glasen, skulle passa perfekt på en fin picknickdag vid havet! Lönen lär ju försvinna ganska så fort ifall man kommer till retrostaden Stockholm 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *