Gör din egen snygga gympapåse av retrolinnen.


Min son tappar i genomsnitt bort en gympapåse i månaden, med tillhörande mjukisbyxor, gympadojor och handdukar. Även om  jag vis av erfarenhet nuförtiden bara skickar med honom Ica-kassar med secondhandkläder så blir det ändå ganska dyrt i längden. Nu har jag hotat med att skicka honom på demensutredning om han inte slutar glömma. Vi får se om det hjälper;)

OM han kan börja komma ihåg att ta hem sina grejer från skolan ska han också börja få lika fina gympapåsar som sina systrar. Vi har gjort dem själva av gamla linnen och jag tycker att de är bedårande (och just därför vill jag gärna ha hem dem igen). Vill du också ha en sådan här fin kasse? Nästa gång du rensar i garderoben eller går på loppis, så titta lite extra efter fina, gamla linnen. Sy sedan ihop dem i botten, och violá, så har du fixat snyggaste gympapåsen! Busenkelt va?

Gympapåse

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Pyssel och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *