Ett eget konstmuseum hemma

Jag har fått dille på museiaffischer. Inte särskilt originellt, jag vet, men det finns väl kanske en anledning till att alla vill ha dem – många är helt enkelt skitsnygga! Vår plan är att ha övre hallen full av affischer. Som ett eget litet konstmuseum. Det går sakta men säkert åt rätt håll.

Mitt stora dilemma just nu är att affischen som står högst upp på önskelistan, Sergels torg från Arkitektmuseet, inte trycks längre. Så nu blir det till att jaga på Tradera, och vara beredd med stora plånboken. Dessutom jagar jag Andy Warhols mer originella citataffischer, som inte längre säljs på Moderna museet. De blir nog inte helt lätta att hitta, så har ni någon till salu så hojta till!

Några andra favoriter som jag inte skulle tacka nej till är Salvador Dalis galna porträtt, Irving Penns lórealmun, Yoko Onos Shadow Piece, Niki de saint Phales mustiga kvinna  och Roy Lichtensteins pekande finger. Till att börja med. Vad säger ni, har jag missat någon?

SergelWarholYoko OnoNiki de Saint Phalle
shopen 005

Dali

Irving Penn

Bilder från Moderna museet

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hall, Konst, Tradera och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *