Äntligen!

I dag kändes det som att våren äntligen är på väg! En hel timme satt jag ute och njöt av solen. Och tänk att den värmde till och med litegrann. Det ligger fortfarande tjockt med snö kvar på delar av altanen och nu fick jag stor lust att skotta undan det, städa upp och göra vårfint. I år behöver vi också köpa nya utemöbler. De vi har är gamla Ikea-möbler som vi bara skulle ha tills vi hittade något bättre. På den vägen är det. Nu är de säkert närmre tio år gamla och håller nätt och jämnt  ihop. Men vad ska man då köpa för något i stället? Naturligtvis vill jag helst ha något gammalt och snyggt. Och ovanligt. Och hållbart. Och så ska det gärna passa till huset. Ja, det är inga lätta grejer. Jag tog en inspirationssväng på Pinterest och kollad in lite alternativ. Vad tycker ni?

  

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Trädgård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *