Kryddburkar

Det finns saker jag INTE samlar på. Än. En sådan grej är exempelvis kryddburkar. Antagligen för att jag fortfarande inte riktigt vet vilka jag vill ha. Jag är visserligen väldigt förtjust i Marianne Westmans Arom från Rörstrand, men vet ändå inte riktigt om det är dem jag vill ha. Vår lilla stad av Anita Nylund för Deco är fantastiska, men finns vad jag vet bara i större varianter. Marianne Westman har också gjort söta Piggelin, som kanske trots allt är lite mer min stil. Finns det fler fina, tipsa mig gärna! I väntan på något bättre fortsätter jag väl använda Santa Marias tråkburkar.

Fin helg till er alla retromanians!

/Helén

AromArom 2Vår lilla stadPiggelin, MW

Bilder från Metropol auktion och Hammarö Auktionsverk.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Kök, Porslin och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *