Femtio år med The Beatles

I dag är det på dagen femtio år sedan The Beatles debutalbum Please Please Me släpptes i Storbritannien. Till Sverige kom albumet först 1964. Alla fjorton låtar spelades in i Abbey Road Studios på totalt 12 timmar från början till slut. Och att skivan blev en succé behöver väl knappast poängteras.

Vad hade världen varit om vi inte haft dessa fyra gossar och deras helt fantastiska musik?  Jag är så sjukt glad att alla mina ungar också gillar Beatles. I dag ska vi rocka loss ordentligt i sjukstugan.

/Helénplease-please-me-The-Beatles

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Musik, Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *