Finaste garnförvaringen

Sjukstugan är inne på sitt sjunde dygn hemma hos familjen Bjurberg och nu börjar krafterna sakta återkomma bland småfolket, även om det är någon dag för tidigt för skola. Jag älskar sådana dagar, då vi tar oss en extra återhämtningsdag, låter hemmet fortsätta förfalla samtidigt som vi blandar Kalahaspelande med pyssel och bak. I detta nu åkte vår fina garnförvaring fram, hattasksfyndet från sommarloppisen, och minstingen och jag ska sticka oss varsitt mobilfodral. Snacka om att nutid möter dåtid. Hattask

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hemma hos oss, Loppis, Loppisfynd, Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *