Med huset fullt av vår, och tulpaner!

Lördagsmorgon och solen strålar! Jag skiter i vad termometern visar och låtsas att våren är på gång. Det känns så härligt! Och som pricken över i:et så kom tonårsdottern hem igår med mängder av tulpaner som hon skulle sälja för att få in pengar till klassresan. Innan hon hann blinka hade jag köpt upp hälften av buketterna och fyllt huset med (den andra halvan köpte pojkvännens mamma, så det var plättlätt att vara försäljare, tyckte dottern …). Så både jag och huset är i rejäl vårstämning denna ljuvliga lördagsmorgon. Nu är det bara termometern som behöver haja att vi har bytt årstid också!

Fortsatt trevlig helg, retromanians!

/Helen

Blommor 1

Tulpaner

 

Tulpaner

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hemma hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *