Brandstationen

Jobbmöte på Södermalm igen och den här gången smet jag in på Brandstationen på Krukmakargatan 22 efteråt. Brandstationen en mycket trevlig antikbutik med noga utvalt sortiment. Lokaler är, som man nästan kan gissa, belägna i en gammal brandstation och miljön är verkligen något utöver det vanliga. Butikens ägare driver också vintagebutikerna Herr Judit på  Hornsgatan och Sibyllegatan och som nätbutiken Herr Judit, där de, förutom möbler och antikviteter, även säljer klassiska herrkläder och antika smycken. Värda ett besök de också.

Brandstationen på Krukmakargatan

Brandstationen på Krukmakargatan

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Antikaffär, Designklassiker och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *