Craving nr. 4

Oj, nu börjar vi komma upp i ganska obehagliga mängder cravings, och än är vi inte klara … Jag vet att ni alla tänker: ”stackars hennes man!” men så är det inte alls! Han har minsann också sida sidor sörni …;)

Hur som helst, min fjärde craving är för tapeter. Jag fullkomligt älskar gamla tapeter (nya i gammal stil också för den delen) och skulle helst tapetsera hela mitt hem lapptäcksrutigt med alla favoriter. Men i stället har vi det bara vitt på väggarna, medan mina älskade tapetrullar ligger i förrådet på landet.

En av de rullar jag gett mig sjutton på att få upp på någon vägg någonstans är i alla fall Intrades undersköna 70-talsträd, som har en förmåga att kasta mig mjukt tillbaka till ljuva minnen av manchestersoffan i barndomshemmets gillestuga och Kalles klätterträd och Dunderklumpen på tv. Håller ni med?

Intrades 70-talstapet tar mig med längs minnenas allé

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Tapeter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *