Lugnet på landet

I dag åkte jag och minstingen ut till landet för att leka lite i snön, dricka varm choklad och njuta av lugnet. Vår stuga har vi inte uppvärmt vid den här tiden på året så mamma och pappas stuga fick bli värmestuga under dagsutflykten. I den stugan bodde min älskade farmor och farfar under hela min uppväxt och ända fram till att de gick bort för några år sedan och min mamma och pappa tog över efter dem, och jag älskar varenda liten kvadratcentimeter av det gamla huset. Allra mest förtjust är jag i det gamla trägolvet, serveringsluckan mellan köket och vardagsrummet och den fantastiska tapeten i gästrummet. När jag var liten kunde jag titta på den tapeten i timmar och drömma mig bort till de främmande platser som illustreras där; Venedig, Pisa, Rom och med närmre eftertanke kanske det inte är någon slump att just Venedig har blivit ett av mina favoritstäder i världen.

Ta en ordentlig titt på min favorittapet och dröm er bort en stund, vetja! Visst är den fantastisk, både i motiv och färg? Jag kan i alla fall inte få nog av den, det är då något som är säkert.

Tapeten i gästrummet på landet har jag legat och tittat på i timmar som liten.

Mina drömmars tapet

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Landet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *