Nu är det vår!

Fåglarna kvittrar, snön smälter och en lång, mörk vinter har snart kommit till sitt slut. Fast det känns ofattbart just nu så inser jag att jag faktiskt kommer att kunna sitta ute på altanen och jobba inom kort! Jag funderar på om jag inte ska skaffa mig en sådan här arbetsplats i solen. Fasen, vad jag skulle bli kreativ och effektiv i en knallgul Pantonstol! Jag känner det, det är liksom jag. Måste bara övertyga maken om det först.

Jag kommer kunna skriva i ett rasande tempo, om jag bara får en sådan här arbetsplats i solen.

Pantolstol

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Designklassiker, Stolar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *