Sjukstuga. Igen.

Tycker inte att det var länge sedan jag låg däckad i kräksjuka, men nu är det tydligen dags igen. Den här gången är det förkylningen from hell som slagit till. Jag skulle egentligen ha befunnit mig på möbelmässan nu, men med ett huvud av bly, en hals med taggtråd i och snor som flödar var det bara att tänka om. I stället blir det en dag under yllefilten i soffan. (Och inte ens en Viola Gråsten, utan en Ikea). Tänkte i alla fall göra det bästa av den här dagen och plöja lite gamla godingar på dvd:n. Börjar med den här. Ni minns va?

Flashdance

Fantastiska Flashdance med Jennifer Beals från 1983

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Minnen från förr, Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *