Kalasfint!

I helgen var vi på kalas. Vi blev bjudna på supergod gryta och cheesecake till efterrätt. Men även om maten var toppen var det ändå besticken som jag gillade allra bäst. Det är alltför sällan man äter med Arne Jacobsens eleganta bestickserie från -57, designade för restaurangen på SAS Royal Hotel i Köpenhamn. Och inte var det några nyproducerade bestick heller (George Jensen säljer en 24-delars uppsättning av Jacobsens SAS-bestick i stål för cirka 2 800 kronor) utan originalet i rostfritt (som kostar runt 14 000 spänn för 26 delar)!
Gissa om det var den härligaste måltid jag intagit på bra länge!

20130127-132526.jpg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Designklassiker och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *