Projekt kökspall

Jag har en gammal kökspall i riktigt risigt skick som jag tänkt fixa till. Jag hade egentligen bestämt mig för att bara fixa enfärgade orangea trappsteg, men så bläddrade jag igenom boken Remake -Ge dina saker ett nytt liv, som jag tipsade om härom dagen, och såg att de klätt en liknande pall med ett laminerat Josef Frank-tyg, och då ångrade jag mig. Det får bli Josef Franks tyg Manhattan på min pall med, alternativt Estrid Ericssons elefanttyg, i turkost.

20130124-145428.jpg

20130124-145507.jpg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppisfynd, Pyssel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Projekt kökspall

 1. brit skriver:

  Hej Vet du var jag kan få tag på och köpa denna pall du har på bilden där?

  • helbju skriver:

   Hej Brit! De här gamla kökspallarna är lättast att få tag på via Blocket och Tradera. De senaste åren har de blivit väldigt populära dock så de kan vara ganska dyra, de renoverade kan gå på 1000-1500 kronor! Men har du tålamod så kan du säkert hitta någon risig på loppis och du går det förstås att spara en del pengar. Lycka till! Hälsningar
   Helén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *