Annorlunda fredagsmys

Nyss hemkommen från ett annorlunda fredagsmys. I kväll tog vi barnen till Moderna museet och kollade in Wolfgang Tillmans fotoutställning. Minstingen var den som var mest imponerad. Även om några av bilderna var så pinsamma att hon var tvungen att hålla för ögonen tyckte hon i det stora hela att det var en ”supersnygg” utställning.

Som alltid tycker jag att Moderna museets shop är bäst! De har så himla fina grejer! Den här gången kom jag hem med fyra Andy Warhol-affischer från utställningen -69, och jag fick verkligen anstränga mig för att det inte skulle bli mer.
Stod och funderade allvarligt på en Nana-figur av franska konstnären Niki de Saint Phalle också (för övrigt den enda uppblåsbara Barbaran jag kan tänka mig att ge min man) men lyckades hejda mig i sista sekunden. Var det dumt?

20130118-212005.jpg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Konst och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *