Bea Szenfeld

Kom just från pressfrukost med favoritdesignern Bea Szenfeld. Gott kaffe, goda smörgåsar och fräscha smoothies. Men inte bara det, också överraskande fina produkter.
Gick dit lite skeptisk ska erkännas. Pressvisningen var för att presentera ett nytt samarbete mellan Bea Szenfeld, Klippan och Åry Trays. Och så långt var allt väl. Alla tre är storfavoriter, varumärken som står för gammalt, traditionellt, gediget hantverk. Men den nya designen skulle också involvera Hello Kitty, vilket är långt ifrån någon älsklingskaraktär för mig.
Men Bea Szenfeld är verkligen ett proffs! Hon hade lyckats trolla in den lilla töntiga kissen på ett fantastiskt sätt i sina mönster. Bland annat hade hon gjort ett gediget, svenskt, gammeldags folkloremönster där Kitty var diskret inbäddad i blomblad. Oväntat, annorlunda och riktigt fint!
Titta själv, visst känns det lite kul med den lite upphottade vintagekänslan? Eller som Bea själv uttryckte det: sommarstugekitschen.

20130115-103332.jpg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Designer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *