Någon idé med bidé?

I vårt nya hus har vi en bidé. Innan vi flyttade hit tyckte jag att det var ganska coolt med bidé. Lite retrorätt, miljöklokt och faktiskt ganska snyggt. Minns en pressvisning som Gustavsberg hade för ett par år sedan, där de ställt upp en rad av gamla 70-tals bidéer i rätta retrofärgerna som jag blev helt såld på. Men så fick jag min egen bidé (en tråkvit sådan) och plötsligt känns den ganska överflödig och inte alls så snygg och cool längre. Eftersom jag har insett att vi aldrig kommer att använda bidén som den var tänkt att användas från början har jag bett mina vänner om tips på alternativa sätt att nyttja den. Två bra förslag jag fått in är blomkruka, guldfiskskål och champagnekylare. Men det lutar nog ändå åt att vi tar bort den och ersätter med någon snygg förvaringsmöbel. Kanske en Barboy av Panton? Men egentligen skulle jag vilja lära mig att tycka om den. För innerst inne tycker jag att det är en smart grej. Precis som svettlappar på tröjor. Men sådana använder jag inte heller ….

Barboy av Verner Panton

I stället för en bidé?

20130114-091709.jpg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Badrum, Hemma hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *