På lampfotsjakt

Måste köpa en ny lampfot till min gamla 70-talsskärm från Ikea. Har letat som en tok på Blocket, men ingen tycks vilja bli av med sina gamla golvlampor. Gissar att de åker på tippen i stället för ut på annons, tyvärr. Har hittat en nytillverkad på Lampgustaf som är i rätt stuk, fast det känns lite surt att pröjsa två tusen spänn, när  det borde finnas nästa gratis i någons gillestuga.

Vad säger ni, visst är det lite skön 70-talsnostalgi över den här? Den heter Augusta och finns på Lampgustaf, om det är någon som blir sugen. Jag vill ha något liknande fast helst i någon kul färg eftersom lampskärmen som ska vara till är vit.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Lampor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *