Mellandagsrea från soffan

Idag börjar mellandagsrean och kompisar vittnar om milslånga köer och vassa armbågar utanför de populäraste butikerna.
Själv vägrar jag befatta mig med trängsel och kaos. Faktum är att jag vägrar att ens kliva ur morgonrocken i dag. Den här dagen är vigd åt att ligga på soffan, äta brända mandlar och surfa annonser. Det finns nämligen ingen tid på året som det går så bra att Blocketfynda som nu. Nu när alla julklapparna ska in måste ju allt gammalt skräp rensas ut. Och bland det gamla skräpet folk rensar ut kan det finnas riktiga juveler. Under min jakt idag har jag funnit flera riktiga klipp.
Men även om det är fantastiska fynd orkar jag inte kliva ur morgonrocken och soffan för att ge mig ut på snökaotiska vägar för att shoppa.
I stället inväntar jag morgondagen och orken. Och jag gissar att jag lugnt kan göra det. På de annonser jag ringt verkar konkurrensen obefintlig. Alla andra är väl helt enkelt ute i butikerna och slåss.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppis och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *