Vackra klappar

Jag måste ha varit så sjukt snäll i år för jag fick Iittalas Festivo i tre storlekar av tomten! Denna fantastiska ljusstake har jag trånat efter så länge jag minns. Den designades av Timo Sarpaneva 1966 men tillverkas fortfarande. Ljusstaken finns i sju olika storlekar och de jag fick av tomten har en, tre och fem ringar på. Min plan är att fortsätta vara sjukt snäll även kommande år för då kanske jag får Festivo i ännu fler storlekar nästa, nästnästa och nästnästnästa jul. Drömmen är att ha hela matbordet fullt! Jag tror nämligen inte att det går att ha för många av denna magnifika ljusstake.

20121224-201951.jpg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Retrojul och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *