Julklappstips i elfte timmen.

I år har gammelmormor åkt till Cypern över jul. Det betyder att barnen slipper spela spel med henne. De är märkbart lättade. Gammelmormor är nämligen den sämsta förlorare världen någonsin skådat. Och för att slippa förlora fuskar hon helt utan hämningar. Barnen har lärt sig hantera det nu. Men jag kan lova att det var lite knepigt när de var mindre och upptäckte hennes fulspel:
”Men du fuskar ju, Dagny!”
”Inte då, skulle jag aaaaldrig göra!”

Hade gammelmormor varit hemma i år hade jag gett henne det här spelet som jag hittade på Åhléns. Det är ett spel där fusk är helt och hållet överflödigt. Helt enkelt för att i minnenas allé har barnbarnsbarnen inte en suck!

För er som inte har någon fuskande gammelmormor därhemma kan ju spelet passa till vem som helst med sköna minnen från 50-, 60-, 70-, eller 80- talet. Det vill säga de allra flesta utom minstingarna i familjen.

 

 

20121223-233113.jpg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Minnen från förr och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *